SELSKAPSMENY
Forrett
Røykt- og omnsbakt laks, grøn salat, ramslauksrømme og toast
(allergen: kveite, mjølk)
Spekeskinke med eplesalat av sesongens eple
Tomat- og mozarellasalat med heimelaga sylta raudlauk
(allergen: mjølk)
Blomkålsuppe med sprøsteikte baconbitar og heimebaka brød
(allergen: mjølk)
Kylling med frisk salat av mango, vårlauk, agurk, ingefær og chili
Alle forrettar vert serverte med ramslaukstoast.
(allergen: kveite)
Hovudrett
Omnsbakt aure med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, purresmør og rømme
(allergen: fisk, mjølk)
Torsk på ei seng av ertepuré, saltbakte poteter, grønsaker og purresmør
(allergen: fisk, mjølk)
Røykt svinekam med surkål, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og saus
Kalvesteik med steikt sopp, lauk, paprika, tyttebærsyltetøy og kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker og fløytesaus
(allergen: mjølk)
Lammesteik med kokte eller omnssteikte poteter, grønsaker, steikt sopp, lauk, paprika og tyttebærsyltetøy
Kalkun med omnsteikte poteter, grønsaker, fløytesaus og waldorfsalat
(allergen: mjølk, egg, selleri)
Biff- eller viltgryte med salat, ramslauksdressing, ris, brød og smør eller potetstappe
(allergen: mjølk, kveite i brød)
Dessert
Tilslørte bondepiker med eplemos av Steinstøeple, piska krem og kavring
(allergen: egg, mjølk, kveite, nøtter)
Karamellpudding med karamellsaus og piska krem
(allergen: mjølk, egg)
Sitronfromasj med sesongens friske bær
(allergen: mjølk, egg)
Pannacotta servert med piska krem, bringebær frå Steinstø og eit dryss søte, omnssteikte smular
(allergen: mjølk, kveite, egg)
Sjokolademousse med bringebær frå Steinstø og vaniljesaus
(allergen: mjølk, soyalecitin)
Smuldrepai av sesongens frukt eller bær med is og vaniljesaus
(allergen: kveite, mjølk)
Til desserten vert det servert kaffi og te.
Prisar
2-rettars meny: 445,- pr. pers. (Minimum 15 pers)
3-rettars meny: 495,- pr. pers. (Minimum 15 pers)
Born under 4 år:Gratis
Born 4-11 år:Halv pris
Pris inkluderer:Oppdekking, enkel blomepynt og lys, servering og rydding for eit 3-timars opphald. Opphald utover dei inkluderte tre timane kostar 600,- pr. time.
Om ynskjeleg er det høve til å ta med eigne kaker. Me kokar kaffi og te til kakene, dekker opp, serverer og ryddar. Pris 65,- pr. pers.
For bestilling eller spørsmål, ta kontakt med Heidi på e-post: post@steinsto-kakebu.no
/ tlf: 996 91 527